Bu Blogda Ara

31 Ekim 2016 Pazartesi

SEVDİKLERİNİZE VEREBİLECEĞİNİZ EN GÜZEL HEDİYE

Bugün beni çok güzel bir hediye karşıladı. mutlubi den gelen Sukulent. Gerçekten bakmaya doyamayacağınız güzellikteki bu çiçekler evinizin en güzel köşesine koyacağınız bir aksesuar olacak.


 
Öncelikle sukulent nedir kısaca size bahsetmek istiyorum. Sukulentler kaktüsgillerden çok kolay yetişebilen ve dayanıklı bitkilerdir. Suyu çok iyi tuttukları için ömürleri de uzun oluyor. Çakıl taşları, diğer birtakım bitki ve dekoratif malzemeler ile süslenerek görsel olarak çok hoş bir etki yaratabilmektedir. Saksılarda veya cam akvaryum benzeri kaplarda yetiştirilebilir.
 
Bakımı da oldukça kolaydır bu bitkilerin. Suya çok fazla ihtiyaç duymazlar hatta çok sulamak çürümelerine neden olabilir. Yapraklarını fıs fıslı bir şişeyle nemlendirmeniz yeterli olacaktır. Kış koşullarında 20-30 günde bir sulamak da yeterli olacaktır. Aydınlık ortamları severler ama nemin ortadan kalkmasına neden olacak direk güneşe kalma gibi durumlardan da nefret ederler.


İşte mutlubi sizler için bu bitkileri sizler için güzelleştiriyor ve sevdiklerinize verebileceğiniz veya kendinize hediye edebileceğiniz harika, dekoratif bir ürün haline getiriyor. Dolayısıyla görsel olarak sizi cezbedecek, evinizde dekoratif bir etki yaratacak İstanbul içinde ulaşabileceğiniz böylesi bir ürün arıyorsanız mutlubi ye bakabilirsiniz. İnanılmaz güzel ürünleri var.  
 

Bana gelen sukulentin en çok hikayesini sevdim ne kadar zarif ve hoş bir figürasyon. Sanki düşüncelerimi dinlemişler. Siz de kendinize uygun bir hikaye bulabilirsiniz bu bitkilerde. Üstelik benim gibi canlı çiçekleri köklerinde kopararak buket haline getirip iki gün sonra solacak çiçek hediyeleri almaktan ve vermekten hoşlanmıyorsanız kesinlikle bakmanız gereken yer burası, harika bir hediye, uzun zaman kalıcı ve bakımı kolay bir bitki daha iyi ne olabilir.
 
 
Mutlubi'yi daha ayrıntılı incelemek isteyenler için buraya tıklayabilirsiniz.
instagram profilini de buradan inceleyebilirsiniz.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder