Bu Blogda Ara

19 Nisan 2016 Salı

H&M FACE PALETTE İNCELEMESİ - H&M FACE PALETTE REVIEW

Herkese merhabalar. Bugün sizlere son zamanlarda elimden düşürmediğim bir palet olan H&M Face Palette den kısaca bahsetmek  istiyorum.
 
Hello everyone ! I would like to mention briefly about H&M Face Palette which I don't drop my hand.
 
Palet üç kısımdan oluşuyor. İlk kısımda allık bulunuyor. Allığı ben The Balm'ın Hot Mama'sına çok benzettim. Nars'ın orgazm allığına benzetenler de çok. İçerisinde bronz ışıltıları olan şeftali-pembe rengi olan bir allık. Bu zamanlar için ideal.
 
Palette consists of three parts. In the first part it has a blush. I liken this blush to  The Balm  Cosmetics Hot Mama. There are some people who liken to Nars orgasm blush. It is a blush that consists bronze glowy peach-pink color. Ideal for these spring times.
 
İkinci kısımda aydınlatıcı bulunuyor. Bir çok paletin aydınlatıcısını sevmem ama bu çok iyi. Kremsi bir yapısı var. Kesinlikle simli değil. Sadece hoş bir aydınlık veriyor. Mary lou manizer a benzeyen bir yapısı var.
 
In the second part there is a highlighter. I do not like the highlighters of many paletts but this is very good. A creamy structure. Absolutely not silvery. Just gives a pleasant brightness. Really similar to Mary Lou Manizer.
 
En son kısım ise bir bronzer. Soğuk alttonlu ve nispeten koyu bir bronzer. Sürerken kesinlikle dikkatli olmak lazım. Yüzünüz çamur gibi olabilir. Ama koyu ve buğday tenliler için çok iyi. Yazın kesinlikle bolca kullanılabilecek bir renk.
 
The final part is a bronzer. Cold undertone and relatively darker. While  using it you certainly need to be careful. Your face may be like mud. But for dark-fair skinned ones it is very good. For summer it is color which would be used a lot.

Bu paletin olumlu yanları: Fiyatının çok uygun olması, Renklerin pigmentinin yüksek oluşu, tozutma yapmaması ve aynı palet içerisinde üçünün de bulunması
 
Pros of this palette: Very affordable price, Pigmentation of colors are reaaly good, no pollination very creamy and three of them in the same palette.
 
Paletin olumsuz yanları: Kalıcığı zayıf özellikle allığın. Ürünün içerisinde talc var ki kanser yapıcı etkisi kanıtlandı. Ürün Çin'de üretiliyor (tam olarak olumsuz bir yan mı bilemedim :))
 
Cons of this palette: Permanence is weak especially the blush. There is talc inside the product which is proved that makes cancer. And producted in China (I don't know exactly if this is a con:))
 
Umarım yardımcı olabilmişimdir herkese mutlu günler dilerim !
 
I hope I could help. I wish a happy day !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder