Bu Blogda Ara

13 Nisan 2016 Çarşamba

HADİ MATT HAKKINDA BİRAZ KONUŞALIM - LET'S TALK ABOUT THIS MATT GUY

Bir süredir The Balm'ın yeni ürününü bekliyorduk. Ve sonunda raflardaki yerini aldı. Şu an için fiyatı biraz yüksek. İndirim zamanları illa ki olacaktır ama indirimi bekleyen çok sayıda insan olduğunu söylemeliyim. Dolayısıyla bulamama riskiniz var. Ki ben 99 TL olmasına rağmen zor buldum.

Matte paletleri tamamen mat renklerden oluşan paletler. İlk olarak Meet Matte ismi ile çıktı ve kendini tanıttı. Açıkçası bu palet benim elimde yok nedense renklerine ısınamamıştım. O yüzden almadım. Ancak ikinci ve son çıkan palet elimde. Bunlar hakkında kısa bir bilgi vererek ilk defa alacaklara yol göstermek isterim. 

Öncelikle yine her iki palet de mat renklerden oluşuyor. Bana sanki tek bir paletmiş de ikiye bölünüp piyasaya sürülmüş hissi verdi :) iki paleti yanyana koyduğunuzda geniş bir renk skalasına sahip oluyorsunuz. Bu iki paleti karşılaştırmanın çok doğru olmadığını düşünüyorum. Zira ikisi de kendine has renklere sahip. 
Peki bu iki paleti de almak gerekir mi? Çünkü nispeten pahalılar. İkisine birden para vermek istemeyebilirsiniz. İkisini de alabiliyorsanız ne güzel. Ancak yine de alamayacaklar için tavsiyem ilk kez alacaksanız bence Trimony paletini tercih edin, renkler daha sıcak ve makyaj yapmayı kolaylaştıracak nitelikte. Özellikle soft renkleri sevenler için ideal. Renklerin pigmentasyonu da gayet başarılı. Meet Matte Nude paleti biraz daha iddialı denilebilir. Resimde net çıkmamış ama Matt Kumar rengi efsane. Ayrıca Trimony paletindeki renk geçişleri bence daha iyi. Kapağı açar açmaz daha fresh bir görüntü karşılıyor sizi. Eee ne de olsa adam simokin giyinmiş :)

Umarım faydalı bir yazı olmuştur. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sooo we all waited for The Balm Cosmetics new Matte Palette. And it is finally on shelfs. 

Matte Palettes starts with Meet Matte. Actually I don't have that palette because I didn't like it that much. But these two really rock my world. When you put them side by side, they look like a whole palette which is divided in two. Together they make a really great palette. Matte Nude has more nude colors and is a little pretentious. But Meet Matte Trimony is a legend. It has really soft and warm colors and this makes make up more easily. If you like these kind of colors I definitely recommend Trimony. Especially for the ones who starts make up new. When you open trimony a fresh view meets you. I think it is because of the tuxedo :)

I hope it would be a usefull article for you. Have a nice day.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder